Wandbekleding

Een variateit aan meterialen zijn toepasbaar als wandbekleding

Wandbekleding

Wandbekleding of muurbekleding bepaalt de sfeer in een ruimte. Door de vele designs en verschillende materialen zijn er talloze opties. Dit is niet alleen in de kamers binnenshuis mogelijk is. Tegenwoordig kunnen buitenruimtes ook bekleed worden.

Houten wandbekleding

Voor veel ruimtes zoals in keukens, woon- en slaapkamers is er een variateit aan houten wandbekleding. Deze techniek is in vrijwel elke ruimte toepasbaar. De warme kleur met de structuur van deze muurbekleding zorgt direct voor extra sfeer in de ruimte, een echte trend op het gebied van interieurdesign.

Kurk als wandbekleding

Weleens gedacht aan een wand van duurzaam kurk in de woonkamer? of houtstrips, sloophout of andere warme materialen?
Natuurlijke materialen zoals kurk, hout en grasweefsel in het interieur zijn weer helemaal in! Kurk geeft een mooie, warme en trendy uitstraling en is bovendien geluids- en warmte isolerend.

Leren wandbekleding

Maar leer behoord tot de mogelijkheden. Exclusief leer op de muur was tot enkele jaren geleden een redelijk onbekende toepassing. Nu is een wand bekleed met leer bij uitstek een eye-catcher. Zeker wanneer u op zoek bent naar een exclusieve, chique en tegelijk ook stoere uitstraling in uw huis of werkomgeving. Een leren wand heeft een eigen karakter, een luxe wandafwerking met een markant accent.

Dryback PVC vloeren

Dryback pvc vloeren van Chateauparket

Vloeren koop je bij Chateauparket

Chateauparket heeft een ruim assortiment vloeren. Voor iedere situatie hebben we een oplossing. Creëer met verschillende materialen in iedere kamer een andere sfeer. Trek deze sfeer door naar bijvoorbeeld je keuken en gebruik grove vloertegels in combinatie met een ruwe stenen muur.