Click PVC vloeren

Pvc vloeren van Chateauparket

Click PVC voordelen

Een Click PVC vloer wordt steeds vaker gekozen als alternatief voor houten of hardstenen vloeren. Niet gek, want PVC vloeren zijn net zo mooi, makkelijk te leggen en ook nog eens duurzaam. Click PVC laminaat gaat lang mee en is goed bestand tegen zware belastingen. Maar er zijn nog veel meer voordelen van PVC vloeren. Wil je meer weten over PVC vloeren? Bekijk dan onze informatiepagina’s. Daar lees je onder andere meer over het onderhoud van je PVC vloer, de verschillende toepassingen en het leggen van een PVC vloer.

Verschil tussen PVC en vinyl

Een PVC vloer is hetzelfde opgebouwd als een vinyl vloer echter is de kwaliteit beter. Het grootste voordeel van PVC vloeren is dat ze minder gevoelig zijn voor beschadigingen door iets zwaars of scherps, bovendien is PVC net iets matter in de uitstraling. PVC is steviger en robuuster dan het iets zachtere Vinyl. Technisch gezien is vinyl gemaakt van PVC maar het verschil zit hem in de onderlaag. Deze laag is zachter en daardoor heeft vinyl een verende eigenschap. PVC-vloeren hebben door een sterk beschermende PU toplaag een lange levensduur en zijn door de stevigheid weerbaarder en steviger. Bij vinyl kan het niveau van duurzaamheid en kwaliteit enorm uiteenlopen.

Click PVC

Als je kiest voor een klik PVC vloer van PVC vloeren, kies je voor kwaliteit. Dus of je nu wilt gaan voor een vloer in klik PVC visgraat of een betonlook, er is altijd wel een klik pvc te vinden waar jij een klik mee hebt! Bekijk dus op je gemak ons ruime assortiment aan A-merken, met laagste prijs garantie. Mocht het gebeuren dat je dezelfde vloer ergens anders goedkoper tegenkomt, betalen wij het verschil en geven 10% extra korting op jouw klik PVC bestelling.

Dryback PVC vloeren

Dryback pvc vloeren van Chateauparket

Vloeren koop je bij Chateauparket

Chateauparket heeft een ruim assortiment vloeren. Voor iedere situatie hebben we een oplossing. Creëer met verschillende materialen in iedere kamer een andere sfeer. Trek deze sfeer door naar bijvoorbeeld je keuken en gebruik grove vloertegels in combinatie met een ruwe stenen muur.