Click PVC vloeren

Pvc vloeren van Chateauparket

Alle pvc van Chateau Parket & PVC is van zeer hoge kwaliteit, 100% duurzaam en recyclebaaar en vrij van weekmakers.

PVC vloer

Een PVC vloer wordt steeds vaker gekozen als alternatief voor houten, hardstenen of laminaat vloer. Niet gek, want PVC vloeren zijn net zo mooi, makkelijk te leggen en ook nog eens duurzaam. PVC gaat lang mee en is goed bestand tegen zware belastingen en vergt weinig tot geen onderhoud. Ook project- of beroepsmatig voor kantoor en praktijkruimten is pvc een zeer goed alternatief. Pvc is ook mogelijk als trapbekleding. Wil je meer weten over PVC vloeren? Bezoek één van onze filialen met het uitgebreidste assortiment van Zuid Nederland in onze studio Chateau Parket & PVC Maasbree en laat u adviseren.

Patronen en Designs

Pvc is in verschillende patronen zoals visgraat of Hongaarse punt te plaatsen en in verschillende designs leverbaar. Denk aan allerlei tinten houtlook, maar ook tegels in stoere robuuste betontinten.

 

Verschil tussen PVC en vinyl

Een PVC vloer is hetzelfde opgebouwd als een vinyl vloer echter is de kwaliteit beter. Het grootste voordeel van PVC vloeren is dat ze minder gevoelig zijn voor beschadigingen door iets zwaars of scherps, bovendien is PVC net iets matter in de uitstraling. PVC is steviger en robuuster dan het iets zachtere Vinyl. Technisch gezien is vinyl gemaakt van PVC maar het verschil zit hem in de onderlaag. Deze laag is zachter en daardoor heeft vinyl een verende eigenschap. PVC-vloeren hebben door een sterk beschermende PU toplaag een lange levensduur en zijn door de stevigheid weerbaarder en steviger. Bij vinyl kan het niveau van duurzaamheid en kwaliteit enorm uiteenlopen.

Click PVC

Als je kiest voor een click PVC vloer, kies je voor een kwaliteitsvloer die niet vast gelegd wordt. Het voordeel hiervan is, is dat de vloer verhuisbaar is en dat de ondergrond niet ge-egaliseerd hoeft te worden.