PVC Vloeren

LVT (Luxury Vinyl Tiles), ook wel PVC vloeren genoemd, is een hard elastische kunststof vloerbedekking met de uitstraling van een echte houten, beton of tegelvloer. De PVC vloer is bijzonder sterk, eenvoudig in onderhoud, stabiel, stil en is een duurzaam product die door het ontbreken van schadelijke stoffen volledig recyclebaar is. Tevens hebben dit type vloeren een herstellend vermogen i.v.m de hard elastische finish. Indien er een hard voorwerp op valt, zal er in tegenstelling tot laminaat geen visuele schade zijn. Dit zorgt ook voor een aangenaam loopcomfort.

Onze PVC vloeren

PVC vloeren vertonen zowel in vochtig als in droge toestand een stroef karakter in gebruik. De vloeren van ChateauParket zijn leverbaar in diverse kleuren en dessins, breedtes en lengtes en zijn ideaal voor woongebruik. Maar ook voor projectmatig gebruik zoals winkels en andere intensief belopen ruimtes zijn PVC vloeren ideaal. Voor een comfortabel, stil en warm gevoel bieden wij ook +/- 11mm dikke PVC met een kurk onderkant.

Het beste advies over PVC vloeren

Alles moet kloppen en goed op elkaar afgestemd zijn. U wilt zeker zijn van de keuzes die u maakt. Dus komen we als u dat wenst bij u langs om te meten en te adviseren of om samen een plan te maken voor het leggen van een PVC vloer.,/p.

Laminaat of houten vloeren

Natuurlijk hebben we bij ChateauParket ook nog andere vloeren. Misschien heeft u liever een echte houten vloer, of laminaat vloer. We nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken en de beste keuze te maken voor uw woning.