OM U IN DE TOEKOMST NOG BETER VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN WORDT ER OP DIT MOMENT AAN EEN NIEUWE VERSIE VAN DEZE PAGINA GEWERKT.

KOM LATER NOG EENS TERUG.

Kurk vloeren

Kurk is een hedendaags product dat weer veel word gebruikt in de woon- en projectbranche. Een ideale vloer voor de ‘’groene’’ particulier of ondernemer. Er word steeds meer voor100% natuurlijke producten gekozen, kurk is er hier één van. Kurk word gemaakt van de schors van een kurkeik, waardoor de boom niet gekapt hoeft te worden. Met een kurkvloer in huis heb je een natuurlijk en uniek karakter.

Onze kurkvloeren

Een kurkvloer staat bekend om haar veerkrachtigheid en het absorberen van schokken. Dit zorgt voor minder belasting op uw gewrichten en een hoog loopcomfort. Kurk heeft een herstellend vermogen en mag hierdoor een slimme vloer worden genoemd. Kurk is stil en geluiddempend, waardoor geluiden niet meer galmen door uw huis. Kurk bestaat uit cellen met lucht, waardoor dit een zeer goed isolerend en vloeistofdicht materiaal is, vandaar de naam ‘Kurkdroog’. Met blote voeten op kurkvloeren lopen is uiterst aangenaam, waardoor vloerverwarming vaak overbodig is.

Algemeen

Een kurkvloer is een eigentijdse vloer verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. In onze showroom kunnen we u verschillende kurkvloeren laten zijn en indien gewenst komen wij graag langs op locatie. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw kurkvloer.

Voordelen van kurk als vloerbedekking

  • Ecologisch
  • Comfortabel
  • Stil
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gevoelstemperatuur
  • Herstellend vermogen

Dryback PVC vloeren

Dryback pvc vloeren van Chateauparket

Vloeren koop je bij Chateauparket

Chateauparket heeft een ruim assortiment vloeren. Voor iedere situatie hebben we een oplossing. Creëer met verschillende materialen in iedere kamer een andere sfeer. Trek deze sfeer door naar bijvoorbeeld je keuken en gebruik grove vloertegels in combinatie met een ruwe stenen muur.