Gietvloeren

Gietvloeren van Chateau Parket

Gietvloeren voor een strak en modern interieur

Een gietvloer is de ideale vloer voor een strak en modern interieur en ook perfect te combineren met houten vloeren, waardoor het interieur een eigentijdse indstriële uitstraling krijgt. Onze gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, comfortabel en leverbaar in vrijwel elke tint. Met een gietvloer van Chateauparket geniet u van een stijlvolle vloer van hoogwaardig en slijtvast materiaal.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer heeft de volgende eigenschappen:

  • Kleurvast: uw vloer blijft jaren mooi.
  • Brandwerend: bescherm uw woning met een brandwerende vloer.
  • Geluiddempend: creëer rust in huis.
  • Onderhoudsvriendelijk: hygiënisch schoon door stofzuigen en dweilen met water.
  • Volledig naadloos: geen last van vervelende naden of voegen.

Een gietvloer is een naadloze kunststof vloer. De vloer gieten we op de ondervloer en werken we af met een lak of coating. Een gietvloer is leverbaar in twee materiaalsoorten: epoxy (EP) en polyurethaan (PU). Polyurethaan (PU) gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor woningen en kantoren. Onze gietvloeren zijn leverbaar in elke RAL-, NCS- of Sikkens-kleur. Een gietvloer voelt warm en zacht aan en is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw interieur? Neem dan contact met ons op.

Dryback PVC vloeren

Dryback pvc vloeren van Chateauparket

Vloeren koop je bij Chateauparket

Chateauparket heeft een ruim assortiment vloeren. Voor iedere situatie hebben we een oplossing. Creëer met verschillende materialen in iedere kamer een andere sfeer. Trek deze sfeer door naar bijvoorbeeld je keuken en gebruik grove vloertegels in combinatie met een ruwe stenen muur.