OM U IN DE TOEKOMST NOG BETER VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN WORDT ER OP DIT MOMENT AAN EEN NIEUWE VERSIE VAN DEZE PAGINA GEWERKT.

KOM LATER NOG EENS TERUG.

Traprenovatie

Een mooi interieur, mooie houten vloer in de woonkamer alles is perfect! Maar aan een trap wordt in de regel weinig aandacht besteed, ook al zijn de sporen van slijtage duidelijk zichtbaar. Een gerenoveerde trap geeft het interieur een compleet eindresultaat. Tijd voor een traprenovatie!

Traprenovatie specialist

Renovatie is mogelijk op bijna alle soorten trappen (rechte, gedraaide, gesloten, open, met of zonder borders). Ook het materiaal waarvan de trap gemaakt is (hout, beton, of natuur- en kunststeen) is in de meeste gevallen geen probleem.

Voor het renoveren wordt gewerkt met een overzettrede systeem. Dit systeem bestaat uit onderlaag van watervaste berkenmultiplex en hierop een massief eiken toplaag. De overzettreden zijn voorzien van een massief houten neuslijst en kunnen indien gewenst ingefreesd worden met een antislipprofiel. De treden maken we vaak in onze eigen werkplaats op kleur naar wens en zijn in meerdere breedtes en sorteringen verkrijgbaar.
Voor het stootbord bieden we u de keuzes om deze in dezelfde kleur als de trede te nemen of in een Ral kleur (gelijk als uw trapboom).,.

Wilt u een exclusieve uitstraling, dan zijn er ook RVS toepassingen en mogelijkheden met ingebouwde LED verlichting. We bieden hierin verschillende soorten trap led verlichting, kom de mogelijkheden gerust bekijken in onze showroom.

Traprenovatie voorbeelden in onze showroom

In onze showroom hebben we voorbeelden van beklede trappen staan waar we u tot in detail alles goed kunnen laten zien. Ook kunt u in onze showroom een kleur uitkiezen.

Dryback PVC vloeren

Dryback pvc vloeren van Chateauparket

Vloeren koop je bij Chateauparket

Chateauparket heeft een ruim assortiment vloeren. Voor iedere situatie hebben we een oplossing. Creëer met verschillende materialen in iedere kamer een andere sfeer. Trek deze sfeer door naar bijvoorbeeld je keuken en gebruik grove vloertegels in combinatie met een ruwe stenen muur.