Traprenovatie

Chateau Parket heeft alle expertise op het gebied van traprenovatie. Alle stootborden en treden worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Een houten, pvc of laminaat traprenovatie kunnen precies afgestemd worden op de bestaande vloer, zodat uw interieur één geheel wordt.  Wij adviseren u graag in onze filialen in Maasbree of Helmond

Renovatie is mogelijk op bijna alle soorten trappen (rechte, gedraaide, gesloten, open, met of zonder borders). Ook het materiaal waarvan de trap gemaakt is (hout, beton, of natuur- en kunststeen) is in de meeste gevallen geen probleem.Voor het renoveren wordt gewerkt met een overzettrede systeem. Dit systeem bestaat uit onderlaag van watervaste berkenmultiplex en hierop een massief eiken toplaag. De overzettreden zijn voorzien van een massief houten neuslijst en kunnen indien gewenst ingefreesd worden met een antislipprofiel. 
In onze showroom hebben we voorbeelden van beklede trappen staan waar we u tot in detail alles goed kunnen laten zien. Ook kunt u in onze showroom een kleur uitkiezen.

Verlichting

Chateau Parket kan bij een traprevonvatie uw traptreden voorzien van trapverlichting die zorgt voor een mooie exclusieve uitstraling. Zo wordt uw trap de eye catcher in huis.

Trapleuning

Wij bieden een ruim assortiment aan bijpassende exclusieve trapleuningen in alle stijlen, maten en kleuren. Van modern rvs, zwart rvs tot klassiek wit of gewoon hout.