Trap bekleed met hout

Een traprenovatie zorgt voor een compleet nieuwe uitstraling van de trap. Onze specialisten maken uw trap in kleur naar wens en in overeenstemming met de vloer. 

Traprenovatie specialist

Renovatie is mogelijk op bijna alle soorten trappen (rechte, gedraaide, gesloten, open, met of zonder borders). Ook het materiaal waarvan de trap gemaakt is (hout, beton, of natuur- en kunststeen) is in de meeste gevallen geen probleem.

Bij een traprenovatie wordt gewerkt met een overzettrede systeem. Dit systeem bestaat uit onderlaag van watervaste multiplex en hierop een massief eiken toplaag. De overzettreden zijn voorzien van een massief houten neuslijst en kunnen indien gewenst ingefreesd worden met een antislipprofiel. De treden worden in onze eigen werkplaats in kleur naar wens gemaakt en zijn in meerdere breedtes en sorteringen verkrijgbaar.
Stootborden zijn leverbaar in alle RAL kleuren of gewoon van eiken hout in kleur naar wens. 

Wilt u een exclusieve uitstraling, dan zijn er ook RVS toepassingen en mogelijkheden met ingebouwde LED verlichting. We bieden hierin verschillende soorten trap led verlichting, kom de mogelijkheden gerust bekijken in één onze studio’s in Helmond of Maasbree.

Traprenovatie voorbeelden in onze showroom

In onze studio’s hebben we voorbeelden van beklede trappen staan waar we u tot in detail alles goed kunnen laten zien. Ook kunt u zich daar laten adviseren over de kleur.