Trappen

Chateau Parket trappen

Trappen – Chateau Parket

De trap speelt een rol in de sfeer van uw huis. Ben je net verhuisd en wil je de nieuwe trap laten bekleden? Of is de trap toe aan vernieuwing na jarenlang intensief gebruik? Gun uw uw trap dan een mooie make-over door middel van een traprenovatie. Denk hierbij aan het vervangen van de trapleuning en het renoveren van traptreden. 

Mogelijkheden traprenovatie 

  • Traprenovatie met hout
  • Traprenovatie met laminaat
  • Traprenovatie met PVC

Trek de stijl van je gang door naar de trapbekleding. Heb je bijvoorbeeld een laminaatvloer in de gang? Dat vind traprenovatie in soortgelijk laminaat plaats of kies een mooie houtsoort om de natuurlijke look te versterken. 

Traprenovatie voor veiligheid

Net zoals de vloer, wordt er ook intensief gebruik gemaakt van de trap in huis. Wanneer de trap erg versleten is, is het tijd voor renovatie. Je verliest misschien grip op je houten traptreden of trapmatten, en dat wordt gevaarlijk. Dit kan met name gebeuren wanneer je trapmatten hebt. Vervang deze door nieuwe matten of ga voor een volledige metamorfose met een nieuw materiaal trapbekleding. Voor extra veiligheid is het ook mogelijk trapprofielen te plaatsen en een trapleuning te monteren aan één of beide kanten van de trap. Zo heb je extra steun en grip wanneer je de trap op en af gaat.

Traprenovatie voor een nieuwe look

Traprenovatie kan je uiteraard ook prima doen wanneer je zin hebt de trap een andere look en feel wilt geven. Wil je aan de slag met een kleine verfraaiing of een volledige vernieuwing? Er zijn verschillende materialen bij KARWEI om de trap te bekleden. Zo kun je ervoor kiezen om een mat te gebruiken of een extra laagje hout. Niet alleen zien de verschillende types trapbekleding er anders uit, ook hebben ze hun eigen praktische eigenschappen die een rol kunnen spelen in je keuze. Zo geeft een houten laag een warme uitstraling en werkt een mat geluiddempend.

Trap renoveren en bekleden door Chateau Parket

Met een traprenovatie kan je dus verschillende kanten op. Heb je al in je hoofd zitten hoe jouw nieuwe trap eruit moet komen zien? Bel ons dan om direct alle mogelijkheden door te nemen. Ook ben je altijd welkom in een van showrooms voor een persoonlijk advies. Wij laten u dan de mogelijkheden voor b.v. geheel nieuwe traptreden in hout, PVC of laminaat zien. Bij Chateauparket vind je alle mogelijkheden voor een traprenovatie.