Boomstamtafels

Een boomstamtafel, uniek van Chateauparket

Boomstamtafels

Een boomstamtafel is een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Chateauparket levert boomstamtafels in allerlei maten, uitvoeringen van duurzaam hout. Ook als u speciale voorstellingen of wensen heeft of op zoek bent naar een boomstamtafel op maat, bent u bij Chateauparket op het juiste adres. 

Boomstamtafel voor binnen

Boomstamtafels zijn originele tafels waarbij u de natuurlijke vorm van de boom terugziet. Bovendien is een tafel van boomstam helemaal van deze tijd. Vaak wordt bij de zogenaamde ’boom tafel’ alleen de schors verwijderd, zodat de natuurlijke vorm van de boom volledig tot recht komt. Boomstamtafels flatteren ieder interieur. 

De mogelijkheden voor een boomstamtafel zijn is zo uitgebreid dat wij durven te stellen dat er altijd wel een passende keuze voor u tussen zit. U kunt uw eigen boomstamtafel combineren met een industrieel stalen poot, of een eiken poot gemaakt van kernhout. Dankzij de verschillende opties die u heeft voor het onderstel geeft u uw eigen draai aan dit waardevolle meubelstuk. Of u nu op zoek bent naar een boomstamtafel van 3 meter of meer of minder; wij kunnen het arrangeren.

Wij leveren boomstamtafels op maat maar ook uit assortiment. U kunt daarbij denken aan een:

  • Eiken boomstamtafel
  • Boomstamtafel teak
  • Boomstamtafel spinpoot
  • Boonstam eettafel
  • Boomstam salontafel

De mogelijkheden voor uw tafel in boomstam zijn eindeloos maar één ding is zeker: van een boomstam tafelblad van bijvoorbeeld duurzaam eiken beleeft u jarenlang plezier! Heeft u vragen over uw boomstamtafel op maat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!