Schade taxatie

Voor uw schaderapport

Schade expertise en reparatie van uw vloer

Chateau Parket mag voor elke verzekeringsmaatschappij een rapport uitbrengen.
Heeft u schade aan uw vloer, zoals waterschade, brandschade of beschadiging als krassen en deuken of wilt u uw bestaande parketvloer uitbreiden? Wij zorgen voor een deskundige expertise en een vakkundige reparatie. Tevens is Chateau Parket gespecialiseerd in restauratie van hele oude vloeren.

Uw oude of beschadigde vloer weer als nieuw!

Schade aan uw parketvloer is niet altijd te voorkomen. Veel schades zijn uitstekend te repareren. Of u nu iets zwaars heeft laten vallen of u heeft te maken met brand of waterschade, veel is te herstellen.
In veel gevallen zult u hiervoor verzekerd zijn en vraagt uw verzekeraar een offerte voor het herstellen van de schade. Chateau Parket verzorgt voor u een overzichtelijk schaderapport dat u dan naar uw verzekeraar kunt sturen. Ook het uitvoeren van de schade herstelwerkzaamheden behoren tot onze mogelijkheden. Uitruimen van meubels en evt. tijdelijke opslag is geen probleem.

Dryback PVC vloeren

Dryback pvc vloeren van Chateauparket

Vloeren koop je bij Chateauparket

Chateauparket heeft een ruim assortiment vloeren. Voor iedere situatie hebben we een oplossing. Creëer met verschillende materialen in iedere kamer een andere sfeer. Trek deze sfeer door naar bijvoorbeeld je keuken en gebruik grove vloertegels in combinatie met een ruwe stenen muur.