Architraven

Voor een luxe uitstraling

Architraven

Architraven worden ook wel deurlijsten genoemd. Ze omlijsten de deur en worden geplaatst op het kozijn. Wanneer je een wand laat stukadoren, kunnen er bij de afscheiding van wand en kozijn scheuren ontstaan. Een architraaf ontneemt het zicht op deze afscheiding en dus ook op eventuele scheuren. Het omlijsten van uw deuren met een mooie architraaf zorgt bovendien voor een exclusieve en sfeervolle uitstraling van uw interieur.

Plinten en architraven geven een luxe uitstraling!

Plinten, architraven en plintneuten in kleuren die passen bij het interieur geven een extra accent aan elke ruimte en vergroten het ruimtelijk gevoel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar MDF plinten en MDF architraven snel stijgt. Dit zijn de accessoires die zorgen voor harmonie en luxe in elke woon- en werkruimte, bijvoorbeeld bij kamers en suite maar ook in het meest minimalistische interieur.

Breed assortiment architraven

Wij bieden je een breed assortiment architraven in diverse stijlen en materialen. De stijl en het formaat van de architraaf zijn afhankelijk van je smaak. Bij de keuze voor architraven is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de deuren en van de plinten.

Dryback PVC vloeren

Dryback pvc vloeren van Chateauparket

Vloeren koop je bij Chateauparket

Chateauparket heeft een ruim assortiment vloeren. Voor iedere situatie hebben we een oplossing. Creëer met verschillende materialen in iedere kamer een andere sfeer. Trek deze sfeer door naar bijvoorbeeld je keuken en gebruik grove vloertegels in combinatie met een ruwe stenen muur.