Aanwezigheid tijdens vakantieperiode

Vanaf maandag 1 augustus t/m vrijdag 12 augustus zijn wij niet aanwezig in onze studio. Wij zijn wel telefonisch te bereiken op: 0492-335155. Tijdens deze periode zijn wij wel werkzaam op de werkvloer.

Wij zijn gesloten i.v.m. deelname excellent beurs


Tijdens de excellent beurs te Eindhoven zijn wij gesloten van 24 tot en met 27 maart U kan ons wel bezoeken op de beurs stand 34 Graag tot ziens

Project Image


Deelname Excellent Beurs 2017


Op 23, 24, 25 en 26 maart nemen wij in samenwerking met Dreez Interieur & Rariteiten deel aan de Excellent Beurs te Eindhoven. Wij nodigen u graag uit. Er zijn nog gratis entreekaarten verkrijgbaar in onze studio.

Project Image


Renovatie parketvloeren Kasteel Helmond


Chateau Parket heeft de restauratie van alle parketvloeren van het kasteel in Helmond afgerond. De ambachtelijke authentieke vloeren van dit prachtige monument in Helmond zijn in eren hersteld.

Project Image
Project Image


Versaille Paneel NIK&NIK Brandstore Den Bosch


Zaterdag 12 maart is de Brandstore van Nikkie Plessen speciaal voor kids: NIK&NIK BRANDSTORE geopend. Ook in deze winkel heeft Chateau Parket de Versaille panelen vloer geleverd en gelegd.

Project Image


Nikki Plessen Fashion Groningen geopend!


Vrijdag 18 september is er weer een nieuwe store van Nikki Plessen Fashion geopend in Groningen. Ook hier hebben wij met Chateau Parket net als in alle andere winkels een verouderde Versaille panelen vloer gelegd.

Project Image


Grand Café Mathilde, Krasnapolsky


Het Grand Café Mathilde van het NH Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam opent deze maand zijn deuren. Chateau Parket heef de zeer speciale Hexagon patroon vloer geleverd en gelegd.

Project Image
Project Image