Aanhelen

Aanhelen van een houten vloer

AANHELEN HOUTEN VLOER

Heb je een muurtje verwijderd voor een open keuken? Een stuk bij je huis aangebouwd, of een serre gemaakt? Dan kunnen we begrijpen dat je de vloer ook het liefst ziet doorlopen! Ook al is je vloer uniek. Laat je parket of houten vloer aanhelen en maak van je vloer weer één geheel. Bij het aanhelen van je houten vloer zorgen we er dus voor dat de vloer zonder zichtbare overgang doorloopt en van de oorspronkelijke lijnen niets meer te zien is.

WAT IS HET AANHELEN VAN PARKET OF HOUTEN VLOER?

Bij het aanhelen van een houten vloer of parketvloer wordt de bestaande vloer doorgelegd en wordt de nieuwe vloer naadloos aangesloten.

Bij een verbouwing, een aanbouw of het wegbreken van een tussenmuur loopt de oorspronkelijke vloer niet door. Je hoeft dan niet direct een volledige nieuwe vloer aan te schaffen. Je kunt de vloer dan aan laten helen. Hierbij worden delen van de bestaande vloer ingezaagd en door nieuwe vloerdelen vervangen. Er wordt natuurlijk gebruik gemaakt van hetzelfde houtsoort, in dezelfde breedte, met dezelfde dikte.

Na het aanhelen schuren we de houten vloer in z’n geheel en werken deze af met vloerolie of vloerlak. Je zult zien dat je de overgang van oud naar nieuw niet meer te zien is.

We kunnen elke breedte, dikte en lengte van elke houtsoort produceren. Dus niet alleen planken vloeren, maar ook patroonvloeren behoren tot de mogelijkheid. Wij zagen de vloer in, zodat u uiteindelijk geen verloop ziet.

Het aanhelen is mogelijk voor parketvloeren, massief houten vloeren en duo-plank-vloeren.

AANHELEN BIJ VLOERRENOVATIE

Het aanhelen wordt vaak toegepast bij het renoveren van vloeren. Is uw vloer beschadigd door lekkage, brand of door een ongelukje? Dan is het niet noodzakelijk om de hele parketvloer te vervangen. Wij kunnen door middel van het aanhelen, de vloer weer volledig renoveren.

Dryback PVC vloeren

Dryback pvc vloeren van Chateauparket

Vloeren koop je bij Chateauparket

Chateauparket heeft een ruim assortiment vloeren. Voor iedere situatie hebben we een oplossing. Creëer met verschillende materialen in iedere kamer een andere sfeer. Trek deze sfeer door naar bijvoorbeeld je keuken en gebruik grove vloertegels in combinatie met een ruwe stenen muur.