Houten vloer renovatie

Chateauparket

Houten vloer laten renoveren?

Je houten vloer laten renoveren? Je kamer knapt er enorm van op als de vloer er weer zo goed als nieuw uitziet.

Vloerrenovatie

Ook voor het onderhoud en renovatie van uw bestaande parketvloer bent u bij Chateau Parket aan het juiste adres. Tijdens een vloerrenovatie kunnen wij uw houten vloer schuren en opnieuw afwerken met lak of olie. Tevens kunnen er zwaar beschadigde gedeeltes worden gerepareerd of worden vervangen. Vaak zijn vloeren ook bij te leggen in een aanbouw of op de plaats van een oude muur of keuken. Om uw huis een compleet andere uitstraling te geven kunnen wij uw vloer natuurlijk ook in een andere kleur afwerken.

Vloerrenovatie door Chateau Parket

In onze showroom hebben we een uitgebreide presentatie van kleur mogelijkheden. Uiteraard wordt een vloerrenovatie met professioneel gereedschap uitgevoerd. Het is in Nederland verplicht een gecertificeerde fijnstofafzuiging te gebruiken op de schuurmachines en met oplosmiddel-vrije producten te werken. Chateau Parket heeft opgeleid personeel en volgt noviteiten op dit gebied om altijd volgens de laatste eisen te kunnen werken met de daarbij behorende kwaliteitsproducten.

Periodiek vloeronderhoud

Voor het periodiek onderhoud van uw parketvloer kunt u bij ons de geschikte producten vinden of door ons het onderhoud laten uitvoeren. Zo wordt ons steeds vaker gevraagd om geoliede vloeren in de onderhoudsolie te poetsen. Wij beschikken immers over de machines en producten die het mogelijk maken om dit binnen een paar uur te realiseren. Naast het renoveren van vloeren zijn we ook specialist in traprenovatie.